tisdag 9 november 2010

BLEV SÅ SUGEN PÅ SAFFRANSSKORPOR












Heej!




Sippar lite på glöggen och kom på att jag nog bums måste ställa mig och göra en sats med saffransskorpor. Blev nämligen så himla sugen på det precis just nu, trots att det kanske är liiite tidigt för saffranssmaker!;)



Jag kör på mitt vanligen Leila recept i år med tror jag, det är bara så gott och busenkelt att göra - eller hur?!:)



Trevlig kväll nu vänner!



KRAM





16 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Mmmm...har aldrig provat att göra skorpor, men jag ääälskar ju saffran, så det här måste jag testa!

kram Pernilla

Mitt lilla hem sa...

Åh så gott! Tack för receptet.

Kram Linda

Annika sa...

De skorporna ska jag prova att göra. Gott med saffran! Tack för tipset!

Familjen A. sa...

Åh vilken härlig bild, riktigt så där tidigjulig. =) Vart sugen på att baka jag med. =)

//Anna

Tulipa sa...

Tycker absolut inte det är för tidigt med saffran, vi är ju snart vid advent...och tiden nu och framåt är mysigast, sen tröttnar man och vill ha annat...

Vilka supercharmiga kort i förra inlägget! Härligt!

Kram Mariette

Ingen vanlig dag sa...

Mums så gott. De där är underbara!

Mina länkar har tydligen inte funkat tidigare så nu gör jag på nytt vis :)

/Kristina

Helén sa...

Ja, Leilas saffransskorpor är de bästa :) .

http://limbergivitavillan.blogspot.com/ sa...

Härligt nu måste jag provbaka =)

Kram Ulrika

Bofinken 5 sa...

Men jisses vad gott! hos mig blev det kanelbullar idag, doftar så ljuvligt och hemtrevligt med nybakt. Härligt sätt att välkomna hem sin hårt arbetande man oxå:)
Superfin blogg du har, hittade nyss den och hit tittar jag snart igen, typ imorgon:)

Malin sa...

Mmm, det receptet gjorde jag i fjol till jul. Det gick inte att sluta äta dessa :)

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Måste prova detta recept närmare jul!

Kram från Australien♥

Weronica - En mammas dag sa...

Japp, jag är på g med bak också :) Jag kör mitt gamla vanliga recept. Mums!

Malin sa...

Har aldrig gjort skorpor själv men nu blev jag inspirerad. Tycker bäst om kardemummaskorpor men ska absolut testa det här receptet. Tack!

Kram från Malin

Lina sa...

En till som kör egna saffransskorpor och längtar längtar längtar efter första baket. :)

Det påminner mig också om den julen när vi hade en liten fest på jobbet och skulle köpa något för en ringa slant och temat var "s". Jag bakade saffransskorpor och la dem i en fin burk och skrev receptet på en etikett. Hon som fick "mitt paket" blev märkbart besviken, medan alla andra med "sokladaskar", "slickepottar" och stearinljus suktade efter den fina burken. Så himla typiskt. Faktiskt något vi fortfarande brukar skoja om när vi träffas gamla gänget - då minns vi Bettans dystra min. :)

Så i år ger jag inte bort dem.

Krya på dig-kram
Lina

Daniela sa...

Jag kunde inte motstå att baka dessa skorpor förra veckan när jag var ledig, så sitter i detta nu och äter skorpor och dricker glögg. Lite tidigt kanske, men jag tycker att julen är alldeles för kort, så man måste börja i tid... :)

Sandra sa...

Det där receptet är ljuvligt! Placeras i fin glasburk och vi kan njuta med alla sinnen!